Hans Kijlstra bëhet baba në Shqipëri/ Ja kush është dashnorja e monitoruesit të “ONM”(foto)

Hans Kijlstra dhe identiteti i tij kafshëror kanë arritur të dalin në pah në mënyrën më të shëmtuar të mundshme. Ish-eksperti ndërkombëtar, pjesë e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit (ONM) pati fytyrë të ngatërrohej me një punonjëse të rëndomtë e madje ta linte edhe shtatëzane. Kjo është një foto e dashnores së tij, e cila zgjodhi të bëhej bashkëpunëtorja e një njeri të ndyrë që arriti vetëm t’i shkatërronte punën dhe imazhin që kishte.

Video me skena erotike e cila erdhën në redaksinë tonë ku është filmuar Hans Kijlstra (edhe pse nuk mund të transmetohet pasi përmban skena që mund të dëmtojnë faqen e webit tonë për shkak të reporteve) tregojnë pafytyrësinë që e karakterizojnë atë si qenie njerëzore me instikte kafshërore. Në fund të fundit doli i dëmtuar një fëmijë që është i dënuar të rritet pa të atin biologjik pasi për Hans Kijlstra e gjithë kjo ishte një aventurë pa obligime. Nuk mund të neglizhohet fakti se mbeti e dëmtuar rëndë edhe Drejtësia në Shqipëri, që prej kohësh ka stakuar në vendnumëro. Ai ikur por pas mbeti një Vetting fiktiv që në thelb tani mbart padrejtësinë.