Hans Kijlstra dhe çudirat shqiptare/ Turpi që ka pushtuar reformën në drejtësi

Për reformën në drejtësi erdhi në Shqipëri Shefja e Operacionit Ndërkombëtar Genoveva Ruiz Calavera dhe tetë ekspertët ndërkombëtarë. ONM-ja po “monitoronte” procesin e vettingut për rivlerësimin e gjyqtarëve dhe prokurorëve por jo vetëm.

Në fakt një nga tetë ekspertët ndërkombëtarë pjesë e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit (ONM)është dhe Hans Kijlstra, gjyqatër i Gjykatës së Rrethit të Amsterdamit dhe kryetar i dhomës për ekstradimet dhe Urdhër Arrestet Evropiane. Ekspert i trafikimit të qënieve njerëzore. Duket se për procesin e monitorimit të vettingut kanë sjellë llumin për t’i përfaqësuar. Me ardhjen në Shqipëri Hans Kijlstra ka menduar se Shqipëria është një vënd i botës së tretë dhe femrat në Shqipëri mund ti shohësh si objekte seksuale dhe mund të dëfrehesh.

Një video me skena Erotike ka Ardhur në redaksinë tonë ku është filmuar Hans Kijlstra i cili nuk është menduar 2 herë dhe ka kryer mardhënie seksuale, personi me të cilën ai ka kryer mardhënie është një punonjëse në KPK e cila nga informacionet e mara nga ana jonë ka ngelur shtatëzanë dhe ka lindur dhe një bebush.

Për këtë fakt po ju publikojmë dhe foton e dashnores së Hansit e cila ka qenë  shtatëzanë.

 

Duke u ndodhur përpara këtij fakti drejtoresha e ONM-së Genoveva Ruiz Calavera ka marë masa dhe e ka larguar hamshorin Hans Kijlstra , duke i ndërprerë mandatin me dy vjet pasi atij nuk i mjaftoj një lidhje në KPK por vazhdoi Orgji në këtë institucion.

Duket qartazi turpi dhe imoraliteti që ka pushtuar reformën në drejtësi dhe se çudirat nuk po I bëjnë vetëm shqiptarët por edhe ndërkombëarët që vijnë.