I fshehur nën petkun e Vettingut/ Ja si mashtron komisioneri Lulzim Hamitaj

Tashmë duket normale të dëgjosh skandalet e komisionerëve të Vettingut, për aferat korruptive dhe mungesën e theksuar të profesionalizmit.

Komisioneri Lulzim Hamitaj gjykon gjyqtarët dhe prokurorët ama veten e tij nuk kthehet ndonjëhrë ta gjykojë. Pasuritë e teperta duke nisur që nga 4 apartamenetet që zotëron tregojnë qartë aferat e tij dhe lidhjet me krimin.

Hamitaj rezulton të jetë pronar i 4 apartamenteve dhe një toke në Mullet, Tiranë, vlera e të cilave arrin në mbi 400 mijë euro, është pronar i një apartamenti me vlerë 180 mijë euro, si edhe të një garsoniere, me vlerë 60 mijë euro, të cilat ndodhen në kryeqytetin italian, Romë.

Po ashtu, Komisioneri Hamitaj rezulton gjithashtu pronar i dy apartamenteve në Tiranë. Njëri, me vlerë 70 mijë euro, është blerë prej tij në vitin 2010, si edhe një tjetër apartament në Farkë, me vlerë 34 mijë euro. Komisioneri Lulzim Hamitaj hiqet si I ndershëm në Vetting, por harron se ky  është proces që filtron të korruptuarit dhe jo t’i mbrojë.