Ja deri kur do të vazhdojnë reshjet

Në një intervistë të dhënë nga Arnira Gjoni, përfaqësuese e IGJEUM, u shpreh se qarqet më të rrezikuara nga reshjet janë Shkodra, Kukësi dhe Gjirokastra. Gjoni shprehet se reshjet do të vijojnë dhe përgjatë ditës së nesërme dhe nga e mërkura pritet të ketë ulje të temperaturave.

Përfaqësuesja e IGJEUM, Gjoni citon se sipas përllogaritjeve të IGJEUM, këto reshje do të sjellin rritje, prurje të niveleve të Drinit, Bunës, Liqenit të Shkodrës dhe lumit Vjosa.

Qarqet  më të rrezikuara janë Shkodra, Kukësi, Vlora dhe Gjirokastra. Po ashtu, Gjoni theksoi se në 26 në darkë dhe 27 ndërpriten reshjet, do të kemi ulje të temperaturave dhe normalizim të situatës.