Ja për kë investoi më shumë Komisioni i Reformës në Drejtësi

Komisioni intervistoi të gjithë kandidatët, më 28 shtator 2018. Komisioni i rekomandon Asamblesë Parlamentare, me shumicë të madhe, z. Darian Pavli si kandidatin më të kualifikuar  por në fakt Pavli u zgjodh për tjetër arsye. Darian Pavli u zgjodh si marionetë e qeverisë aktuale për tI shërbyer pasi as vetë  Darian Pavli nuk e kishte menduar se ditën që do të merrte një nga vlerësimet më të rëndësishme në jetë.

Bëjmë me dije se Pavli është njeri i George Soros dhe është zgjedhur në Gjykatën Europiane të Drejtave të Njeriut, edhe pse nuk ka asnjë eksperiencë gjyqësore, por thjesht se ka punuar për Fondacionin e Soros në Shqipëri. Soros ka ndikim të fortë në gjykatën e Strasburgut, ndikim që do të rritet akoma më shumë tani. Konflikti i interest duket hapur dhe tashmë askush nuk i hedh dot më hi syve shqiptarëve.