Ja si Genta Tafa Bungo e kaloi përciptazi mbledhjen e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit

Genta Tafa Bungo është jurist që nga viti 1993. Në mbledhjen e organizuar nga Kryetarja Vasilika Hysi, Genta Tafa Bungo nuk u pyet shumë pasi kishte njohje aty. Do të thoni ju kë kishte njohje dhe nga u zbulua kjo njohje?

Le t’i hedhim një sy vendimit të komisionit në të cilën Genta Tafa është përgjigjur vetëm se ka filluar punën si jurist në vitin 1993 dhe se në atë kohë, bëhet fjalë për vitin 2017, Genta kishte një studio përmbarimore nga e cila u mbyt në para, sa motoja për para ju kthye në stres jo vetëm Gentës, por edhe burrit të saj (të ndjerë), nga shkak i cili edhe ndërroi jetë.

Citojmë se komisioneria Genta Tafa Bungo, ka deklaruar se të jesh pjesë e Kolegjit të Apelimit duhet të kesh vlera dhe integritet të lartë që Genta mendon se i disponon, por tjetër tha e tjetër bëri, pasi la mortin e burrit dhe shkoi mbylli pazaret e KPK-së.

Genta Tafa në komision kishte të njohur, Eduart Halimin dhe sigurisht që Vasilika Hysi e kishte udhëhequr në diplomën e fakultetit në vitin 1993. Me kaq Genta mbylli hesapet me pyetje dhe përgjiogje, kaloi lumin vetë dhe tani përpiqet që të “mbysë” gjyqtarët dhe prokurorët e drejtë e më pas vetting krijohet me hienat që duan vetëm të zhvasin këtë popull dhe të mbushin xhepat e tyre.

Ja pra fytyra e vërtetë e ndërtimit të komisionerve të vettingut që po gjykojnë gjyqtarët dhe prokurorët.