Kërkesa për dorëheqje, surprizon Lulzim Basha: PD shtëpi e madhe, mirëpret çdo kritikë

“Partia Demokratike ka gabimet e saj, nga të cilat nuk përjashtoj as veten”, tha kreu demokrat Lulzim Basha, i cili nga Lezha shprehu vendosmërinë për të vijuar atë që ai e quan ‘”luftë” të papërfunduar ndaj regjimit Rama-Doshi-Rakipi.

Ndërsa disa prej anëtarëve të Kryesisë dhe Këshillit Kombëtar të PD i kanë kërkuar dorëheqjen nga posti i kryetarit të PD, Basha theksoi se PD është një shtëpi e madhe ku mirëpret çdo kritikë konstruktive, ide apo koncept.

“Natyrisht miqtë e mi, Partia Demokratike ka qenë dhe është një shtëpi e madhe ku gjithkush ka dhe do të ketë kontributet e veta, sakrificën dhe lirinë e vetë për shprehjen e mendimit, ka të mirat, gabimet dhe të këqijat e vetes dhe këtu fus këdo duke filluar nga vetja ime.

Por në shtëpinë tonë të madhe nuk ka të tepërt. Ndaj, le t’i dëgjojmë, le t’i mirëpresim të gjithë kritikat konstruktivë, idetë dhe konceptet teksa bëhemi gati që mbi 680 mijë shqiptarë që na besuan në valën tonë të ndryshimit t’i udhëheqim në vazhdimin e kësaj beteje deri në fund.”