KPK konfirmon në detyrë gjyqtarin e Tiranës, Erjon Bani

Komisioni i Pavarur i Kualifikimi zhvilloi sot një seancë për shpalljen e vendimit për subjektin e rivlerësimit e rivlerësimit Erjon Bani.

Trupa Gjykuese e përbërë nga Pamela Qirko, Etleda Çiftja,Roland Iliapasi analizoi provat dhe faktet e vendosi, konfirmimin në detyrë të Erjon Bani, gjyqtar pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë.

Erjon Bani përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2013 dhe pas një periudhe stazhi në Gjykatën e Tiranës, u emërua gjyqtar në Gjykatën e Shkodrës.

Aktualisht, ai e ushtron funksionin në Gjykatën e Tiranës dhe ka kandiduar në Këshillin e Lartë Gjyqësor për t’u emëruar pranë Gjykatës Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.