Kryeplaku i fshatit Nivicë ”Stefan Llambri” mbështetet nga Amerika në luftën kundër Krimit dhe Korrupsionit.

Banorët e fshatit Kakomë në Sarandë me në krye Kryeplakun Stefan Llambri kanë protestuar ditën e djeshme para Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Sarandë kundër prokurorit Lorenc Mërkuri , Ilir Hoxha dhe Sali Hasa këta prokuror kanë në hetim cëhstje penale të vjedhjes së pronave të kakomesë me dokumenta false

Pronat e banorëve janë zaptuar nga këta individë dhe askush prej banorëve nuk munden të shkojnë në pronën e tyre prej 15 vitesh pasi janë rrethuar me tela dhe janë përfituar me dokumenta të falsifikuara nga shtetasi Luan leka në bashkpunim me drejtorin e Aluiznit Shaban Memiaj të cilët  akuzohen nga banorët se me njëritjetrin kanë kryer veprimieme kriminale korruptive

Luan leka në bashkpunim me drejtorin e Aluiznit Shaban Memiaj kanë legalizuar një pasuri e cila është quajtur si e përfunduar dhe nëpërmjet ligjit për legalizimin e ndërtimeve informale pretendohet të kalojnë pronën në pronësi të shtetasit luan leka duke fallcifikuar kështu faktin e ekzistencës së ndërtimeve.

Projekti i pretenduar se është përfunduar është si më poshtë:

Në fakt vëndi është ky i prezantuar në këtë fotoku nuk ka asnje investim :

Ditën e sotme kryeplaku i fshatit Nivicë, Stefan Llambri ka pasur takime me përfaqsues të shtetit Amerikan dhe ndërkombëtar të ndryshëmtë cilët janë integruar më së miri në lidhje me problematikat e pronave të këtij komuniteti të cilat janë vjedhur nga oligarkë të ndryshëm.

Kryeplaku i fshatit Nivicë Stefan Llambri, ka marë përgëzime nga përfaqsues të shtëtit Amerikan dhe ndërkombëtarët në lidhje me luftën bërë nga ky i fundit kundër Krimit të Organizuar, të cilët kanë vjedhur pronat e pronarëve të fshatit Nivcë dhe kundër prokurorëve dhe gjyqtarëve të korruptuar që përkrahin krimin e organizuar , njëkohësishtë e përkrahin atë në këtë mision fisnik, në mbrojtje të interesave të qytetarëve të fshatit Nivicë, dhe pikërisht në lidhje me problemin 20 vjecar që shqetëson këtë komunitet dhe i garantojnë këtij të fundit mbështetje të plot në këtë mision.