Kryëtari i Bashkisë Belësh Arif Tafani, biznesmeni Sopot Ferhati dhe Komisariati i policisë Belsh të përfshirë në Korrupsion, ja skema që përdorin

Në qytetin e Belshit lulëzojnë ndërtimet pa leje, në buzë liqenit, këto ndërtime pa leje  të lejohen nga vet zotnia e tij  Z. Arif Tafani lejon ndërtime pa leje  ditët e fundit para fushatës.

 

Arif Tafani kadetyrën funksionale të kryetarit të Bashkisë dhe ka nën varsi dhe institucionin e “Inspektoriatit të Mbrojtjes së Territorit” i cili ka për detyrë të konstatoj, proçedoj , të dënoj me Gjobë, dhe të prishin objektet pa leje të konstatuara.Por në qytetin e Belshit lulëzojnë ndërtimet pa leje dhe askush nuk mer masa, ky fenomen është bërë i modës në qytetin e Belshit, pasi kemi një trekëndësh bermude që funksionon për mrekulli në fushën e Korrupsionit.

Trekëndëshi i bermudës në veprime korruptive, përbëhet si më poshtë:

  1. Arif Tafani ka qënë kryetar Bashkie nga muaj Gusht i viti 2015 e në vazhdim, nga ky vit e në vijim në bashkinë e drejtuar nga Z. Arif Tafani ndërtimet janë shtuar në mënyrë galopante, Z. Arif Tafani persoinalisht në shumë raste është bërë shkak i ndërtimeve pa leje në zonën e Dumresë, kjo për faktin se shumë qytetar të zonës së Belshit janë paraqitur në Bashkinë Belsh, duke kërkuar leje për ndërtim dhe në këtë moment Z. Arif Tafani të gjithë qytetarët i ka udhëzuar që ti drejtohen për ndërtim të paligjshëm subjektit të gllabëruesit Sokol Ferhati i cili jep ndihmë për ndërtim të paligjshëm qytetarëve ky fakt do të publikohet në vijim .

  1. Komisariati i policisë Belsh në mënyrë kriminale lejon ndërtime të paligjshme në të gjithë zonën e Dumresë, Komisariati i policisë Belsh ka lejuar që në mënyrë korruptive të lulëzoi krimi në këtë vënd duke mos marë masa për ndërshkimin e tij, ky fakt kjo i provuar me fotot e mëposhtme, ku vërtetohet se kemi ndërtime të paligjshme të cilat janë ndërtuar vetëm 100 metra larg postëts së Policisë Belsh, kjo e fundit hesht pasi është e inkriminuar dhe lejon të lulëzoj krimi.

 

  1. Biznesmeni Sokol Ferhati është leva e krimit i cili në mënyrë korruptive kryetarin e Bashkisë Belsh dhe Komisariati i policisë Belsh, kanë lejuar për përfitime personale që e gjithë zona e Belshit të jetë në majat e krimit dhe të ndërtimit pa leje, ditët në vijim nga ana jonë do tju tregojmë se si, Sokol Ferhati, mer në përsipër të ndërtoj në mënyrë të paligjshme në këtë zonë, Sokol Ferhati garanton qytetarët se ata nuk do të ndërshkohen si nga “IMT” e Bashkisë Belsh, pasi ai ka njohje me kryetarin njëkohësisht nuk do të  nga Komisariati i policisë Belsh.

Nga ana e in-front.org, do të publikohen emra,fakte me zë dhe me figure, se sa ndërtime të paligjshme janë ndërtuar nga Biznesmeni Sokol Ferhati, ndërtime që nuk janë  ndëshkuar nga  Komisariati i policisë Belsh, dhe as nga kryetari i Bashkisë Belsh  Z. Arif Tafani.