Kryetarja e Bashkisë Përrenjas, Miranda Rira sulmon vetingun mbron Tan Reshkën

Ish Kryetarja e bashkisë Përrenjas Miranda Rira reagon për shkarkimin pa të drejtë të prokurorit Dritan Reshka, ajo në rrjetin e sajë facebbok ka thënë se , “Prokurori që nuk kaloi vettingun e Rilindjes. Ndërsa për ne të tjerët që njohim arsimin, integritetin dhe profesionalizmin e tij, kuptojmë se reforma në drejtesi jo vetem u politizua, por mbetet një fllucke sapuni“!

Ky reagim ka ardhur nga Ish Kryetarja e bashkisë Përrenjas Miranda Rira pas Publikimit të rastit kriminal nga ana e portalit Infront në lidhje me shkarkimin e prokurorit Dritan Reshka ku titulli i lajmit ka qënë si më poshtë Reagon Prokurori Dritan Rreshka, ja si më shkatërroi karrierën blloku i zi i Xhihanëve nëpërmjet Komisioneres Etleda Çiftja.

Nga ana jonë është publikuar me dhjetra herë se si Komisionerja  Etleda Çiftja është masha , syri dhe dora e krimit të organizuar, nga ana jonë është publikuar se si Etleda Çiftja manaxhon lekët e krimit të organizuar, dhe ajo që është qershia mbi tortë ajo është e paaftë profesionalisht dhe kemi zbuluar se si Etleda Çiftja ka studjuar 4 vjet dhe ka mesataren e katër me notën 5.

Lajmi ka qënë si më poshtë: