Lezhë, situata e reshjeve kritike. Ndërhyjnë forcat e ushtrisë në zonat e dëmtuara

Për burime të redaksisë tonë kryebashkiaku Ndreu bëri një përmbledhje të situates në bashkinë e Lezhës dhe theksoi se pasojat dhe dëmet nga përmbytjet mund të ishin më të mëdha, nëse nuk do të ishte ndërhyrë më herët gjatë vitit në lumin Drin dhe në kanalet kulluese të Zadrimës.

‘Situata ka qenë kritike në Bashkinë e Lezhës. Sot, situata është përmisuar, reshjet janë pakësuar dhe uji është tërhequr. Zonat më problematike janë në Zadrimë, në Gjadër dhe Gash për shkak të prurjeve të lumit. Po punojmë dhe jemi pranë qytetarëve. Po bashkëveprojmë me qeverinë që të nderhyjmë. Ndërsa forcat e ushtrisë kanë ndërhyrë menjëherë për urën e dëmtuar në zonën e Kalivaçit.’ zk