Luan Daci shembëllim i pafytyrsisë njerëzore

Gjyqtari Luan Daci u gjykua më datë 8 mars për shkak të pafytyrsisë që mori në qafë një popull të tërë. Daci nuk ka dhënë llogari asnjë ditë për trazirat që shkaktoi në 1997. Shqiptarët u fundosën vetëm ngaqë Luan Daci fshehu për rreth 6 muaj vendimin për firmën piramidale “Xhaferri”.
Pavarësisht se dënimi i tij ishte i pamjaftueshëm, pati kurojon dhe hipokrizinë të dalë para opinionit publik duke propaganduar vendimin e GJKKO-së.
Gjyqtari Luan Daci duhet urgjentisht të dënohet për krimet e bëra dhe të rishikohet vendimi i padrejtë.