OSHEE jep njoftimin shumë të rëndësishëm: Në këto zona të Tiranës do të ndërpritet energjia elektrike

OSHEE ka njoftuar të gjithë abonentët e saj se në datat 28 dhe 29 korrik do të ketë ndërprerje energjisë në disa zona të Tiranës për shkak të punimeve për mirëmbajtjen e kabinave.Sipas OSHEE-së, dritat do të ndërpriten në rrugën Vërri, Skrep,Urë, Fag, Vakmon, Derje dhe Shënmëri.

Njoftimi i OSHEE

Pershendetje/Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datat 28-29 korrik do të kryhen punime në disa kabina. Për pasojë do të mbeten pa energji këto zona në Tiranë:

28-29 korrik

09:00-15:00

Vërri, Skrep,Urë, Fag, Vakmon, Derje dhe Shënmëri

28 korrik

09:00-17:00

Vërri, Skrep,Urë, Fag, Vakmon, Derje dhe Shënmëri