Pse heshti Calavera për komisioneren Firdes Shuli

Gjatë një lidhje online me  Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, vihet re  në zyrën e komisioneres një pikturë  e turpshme. Komisioneria Firdese Shuli në vend që në zyrën e saj të mbajë portretin e Ismail Qemalit  ashtu siç cdo institucion e kanë të vendosur  zyra e tyre, vihet re në lidhjen online nje foto nudo të një femre.

Për një komisionere kjo nuk është aspak etike dhe e tolerueshme, pasi piktura dhe fotot nudo, komisionerja mund t’I mbajë në dhomën e gjumit e jo në zyrë. Mbase komisionerja Firdes Shuli kujton se zyra është dhomë gjumi, siç bënte dikur nëpër zyrat e këshillimit duke kryer marrëdhenie seksuale me të pandehurit.

Calavera sekuestroi pikturën nudo dhe përsëri e la komisioneren Firdes Shuli të qëndronte e qetë në komision, pasi ajo ishte aty për ta mbrojtur dhe në gabimet që i gjen.