Punë jo gjumë/ Bashkia Memaliaj në krye të detyrës

Në një postim të Bashkisë Memaliaj në rrjetin social facebook, tregohet vijimësia e vazhdimit të punës për rehabilitimin e rrugës në fshatin Selckë e Vogël të Njësisë Administrative Buz, në drejtim të fshatit Selckë e Madhe. Gjithashtu Bashkia po punon dhe për projektin e urës që lidh këto fshatra. Bashkia Meemaliaj është shembulli që duhet të ndjekin bashkitë e tjera, pasi nuk kanë fjalë, as gjumë por vetëm punë në ndihmë të qytetarëve të saj.

May be an image of nature and tree

May be an image of nature, tree and body of water

Ja njoftimi i plotë:

“Prej disa ditësh ekipi i Bashkisë Memaliaj po punon për rehabilitimin e rrugës në fshatin Selckë e Vogël të Njësisë Administrative Buz, në drejtim të fshatit Selckë e Madhe. Rruga prej rreth 7 km që lidh këto dy fshatra po zgjerohet dhe po hapen kanalet anësore, më vonë do të shtrohet me çakull.

Prej vitesh banorët e zonës hasnin vështirësi, për shkak të mungesës së ndërhyrjes në këtë aks.

Ndërkohë Bashkia Memaliaj po punon për të realizuar edhe projektin e urës që lidh keto fshatra.”