Ramadan Troci cakton psikiatër për komisioneren Genta Bungo Tafa njëkohësisht kërkon rishikimin e vendimit të dhënë nga KPK

Nga ana jonw wshtw publikuar lajmi me titullin “Zbulohet shkaku i vërtet i vdekjes së bashkëshortit të komisioneres Genta Bungo Tafa”

Genta Bungo Tafa është një juristja dhe komisonerja e KPK për tu ndjekur si shëmbull dhe për tu pasur zili nga të gjithë komisioneret e tjerë të “KPK”.

Nga ana jonë janë publikuar fakte të jashtzakonshme për Genta Bungo Tafa e cila ka dhënë me mish e me shpirt kontributin e sjaë në në sistemin e drejtësisë.

Komisioneres Genta Bungo Tafa i ka vdekur bashkshorti i në datën 14.11.2018 dhe ajo që ka bërë kjo heroinë ka lënë bashkshortin pa ceremony mortore dhe ka dalë në punë duke kontribuar në system duke i dhënë më parë prioritet vetingut  sesa varimit të bashkshortit të vetë.

Është e provuar që komisionerja  Genta Bungo Tafa ka dalë në punë ditën e varrimit të bashkshortit të saj ku ka dhënë vendim ndërshkimi kundër prokurorit Ramadan Troci.

Po cila është e vërteta e që mbulon komisionerja Genta Bungo Tafa?

Nga informacione të mara nga ana jonë në rrugë operative është se shkaku i vdekjes së bashkshortit të ndjerë ka qënë Infarkt , pasi ka marë një vlerë rreth 300.000 euro një subjekti për të kaluar në “KPK”, në grindje e sipër me bashkshorten Genta Bungo Tafa,  i ndjeri ka pasur kriza  dhe i ka rënë infarkt duke humbur dhe jetën.

Nga inati Genta Bungo Tafa lë në shtëpi xhenazenë dhe në shënjë hakmarrje shkarkon subjektin e parë që i del përpara i cili ishte Ramadan Troci, subjekt që nuk kishte fare lidhje me vdekjen e bashkëshortit të saj.

Mësohet se 55-vjeçari ka humbur jetën pas një ataku kardiak. I ndjeri ka lënë pas dy djem dhe bashkëshorten.

Genta Tafa-Bungo është konsideruar si zonja e hekurt e vettingut dhe u zgjodh në krye të KPK në korrikun e 2017.

Humbja e bashkëshortit  vjen në një moment mjaft delikat për kryetaren e KPK pasi në vendin tonë vijojnë të mbahen seancat e rregullta të vettingut.

Menjëherë mbas marjes së këtij lajmi subjekti i rivlersimit Ramadan Troci ka nisur procedurën e verifikimit dhe mënyrën se si ai është shkarkuar nga detyra.

Ramadan Troci pretendon se komisionerja Genta Bungo Tafa nuk ka qënë në rregull nga ana psiko emocionale ditën e shpalljes së vendimit në ngarkim të tijë dhe si i tillë nuk është dhënë nga një gjykatë e drejtë dhe e pavarur për shkaqe se gjykata gjatë gjith kohës duhet të jetë e kthjellët dhe objektive. Ramadan Troci ka kërkuar caktimin e një eksperti psikiatr për të vlersuar aftësitë psiko emocionale të komisioneres Genta Bungo Tafa