Sali Berisha – Narkotrafikantët nuk morën masa për dëborën

Në një njoftim mëngjesin e sotëm, ish kryeministri Sali Berisha ka njoftuar se qeveria ishte në dijeni të stuhisë së dëborës dhe mori zero masa.
Ja njoftimi i plotë i Berishës: