SHBA, Florida ndalon mediat sociale për moshat nën 16 vjeç

Shteti i Floridas po përgatitet të nisë një ”goditje” në mediat sociale. Ky shtet ka miratuar një masë që i ndalon ato për fëmijët nën 16 vjeç.

Nisma tani kalon në Senat dhe nëse miratohet do të sjellë në tryezën e guvernatorit Ron DeSantis një nga rregulloret më të rrepta të mediave sociale në Amerikë.

Nuk është e qartë se si do të zbatohet fizikisht ndonjë ndalim dhe si do të kryhen kontrollet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *