Skandal i turpshëm/ Ja çfarë ka here komisionerja Suela Zhegu

Suela Zhegu e cila ka një eksperiencë prej më shumë se 21 vitesh brenda sistemit të drejtësisë është gjithashtu edhe një ndër njerezit më të inkriminuar brenda sistemit të drejtësisë.

Në qershor të 2017, znj. Zhegu u emërua nga Kuvendi i Republikës së Shqipërisë si Komisionere në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Ama historiku I saj ka vetëm falsifikime mashtrime dhe skandale të turpshme.

Suela Zhegu madje edhe është kallëzuar nga gjykatësi i Apelit, Alaudin Malaj me akuzën e falsifikimit të formularit të vetëdeklarimit. Gjyqtari e akuzoi atë ka përvetësuar pasurinë e vëllait të saj pasi ky i fundit ka ndërruar jetë.

Nuk mbetet me kaq, pasi edhe bashkëshorti i saj ka probleme te shumta me drejtësinë. Një fakt aspak i hijshëm për një personalitet që supozohet të pastrojë drejtësinë nga ata që shkelin ligjin. Zhegu akoma vazhdon të jetë pjesë e KPK pavarësisht se as nuk e meriton dhe as as nuk është munduar të na bind për të kundërtën.