(VIDEO) Momenti prekës/ 3 vjeçarja vendos lule në vendin ku mbetën të vdekur 4 pjesëtarët e familjes Gushi

Aksidenti i ndodhur në Vlorë, ka prekur zemrat e shumë qaytetarëve të cilët nga vende të ndryshme kanë shkuar në përcejlljen drejt banesës së fundit që u bë.

Ndër të tjera, ka rënë në sy një moment prekës kur një 3 vjeçare e shoqëruar nga daja e saj, shkon dhe vë një lule në vendin e aksidentit tragjik të ndodhur në Vlorë. Për ngjarjen e rëndë ka folur edhe daja e 3 vjeçares i cili tha se kishin kaluar rastësisht dhe e kishin mednuar për ta bërë si gjest.

“Jemi thjesht rastësisht, kaluam, e menduam si gjest. Mbesa i pa fëmijët, po tregonim dje ngjarjen dhe ajo e kuptoi dhe filloi duke qarë dhe tha se shoferët duhet të ecin avash. Edhe unë kam ecur ndonjëherë shpejt, për ndonjë urgjencë, po tani e mbrapa duhet të ecim super super avash, sepse ja çfarë ndodh. Nuk duhet të ndodhte kështu“, tha ai.