VIDEO/ Shihni si lemeriset fëmija i vogël nga Edi Rama

Ndërsa ka dalë nga Amfiteatri te Liqeni, Kryeministri ka parë një fëmija të vogël dhe është ulur për ta marrë në krahë.

Fëmija është trembur nga Rama dhe ka tentuar të largohej, kur gruaja ë ishte me të e ka kapur që ta çonte pranë kreut të Qeverisë.

Në atë moment ku ky i fundit ka hapur gojën duke e tmerruar fëmijën e vogël, i cili është lemerisur dhe ka shpërthyer në të qara dhe më pas është larguar me vrap.