Zhdukja misterioze e biznesmenit italian në Shqipëri/ Prokuroria e Peruxhias nis hetimet

Me datë 6 janar të këtij viti u zhduk në mënyrë misterioze biznesmeni italian Davide Pecorelli. Për këtë arsye Prokuroria italiane e Peruxhias ka marr situatën nën konroll dhe ka nisur menjëherë hetimet.

Makina që kishte marrë me qira u gjet e shkrumbuar në fshatin Gegjan të Pukës, dhe brenda saj u gjetën eshtra e një personi, ama pritet përgjigja e AND-së për të konfirmuar dyshimet.

Davide Pecorelli ka hyrë në Shqipëri më 3 janar dhe më pas është nisur drejt Pukës dhe me 6 janar humbi të gjitha kontaktet me familjarët e tij.

Në një mesazh të dërguar në “WhatsApp” një mesazh të dyshimtë një miku, ku shkruante se: “Unë hapa një shoë-room në një qendër tregtare… Deri në datën 6 është luftë. Unë kam rezervuar biletën e kthimit për 10 janar”.