Hans Kijlstra pas mëkatit me këshilltaren e tij në “KPK” bëhet baba ja gjinia e bebit

Nga ana jonë është publikuar skandali që përfaqsuesi Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit (ONM) Hans Kijlstra ka kryer afera seksuale të rënda me këshilltaren e tij ,dhe në mënyrë kriminale ky fakt është mbuluar si nga institucioni i KPK , ashtu dhe nga Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit (ONM) me përfaqsuese Genoveva Calavera e cila nuk ka marë asnjë masë për vartësin e sajë Hans Kijlstra.

Me ardhjen në Shqipëri Hans Kijlstra ka menduar se Shqipëria është një vënd i botës së tretë dhe femrat në Shqipëri mund ti shohësh si objekte seksuale dhe mund të dëfrehesh.

Një video me skena Erotike ka Ardhur në redaksinë tonë ku është filmuar Hans Kijlstra i cili nuk është menduar 2 herë dhe ka kryer mardhënie seksuale, personi me të cilën ai ka kryer mardhënie është një punonjëse në KPK e cila nga informacionet e mara nga ana jonë ka ngelur shtatëzanë dhe ka lindur dhe një bebush.

Për këtë fakt ju kemi publikuar publikojmë dhe foton e dashnores së Hansit e cila është shtatëzanë

Video me skena Erotike e cila ka ardhur në redaksinë tonë ku është filmuar Hans Kijlstra nuk mund të transmetohet pasi përmban skena që mund të dëmtojnë faqen e webit tonë për shkak të reporteve që mund të ketë.Njëkohësisht për të mos dëmtuar Reformën në Drejtësi të Calavers.

Duke u ndodhur përpara këtij fakti drejtoresha e ONM-së Genoveva Ruiz Calavera ka marë masa dhe e ka larguar hamshorin Hans Kijlstra , duke i ndërprerë mandatin me dy vjet pasi atij nuk i mjaftoj një lidhje në KPK por vazhdoi Orgji në këtë institucion.

Ditën e sotme në redaksinë tonë ka ardhur një information ku na jepet siariqi që Hans Shukriu është bërë baba njëkohësisht na na tregojnë dhe gjininë e Bebit e cila është vajzë.

Informacioni është si më poshtë?

Ka lindur goce ka kohe.Por e gjithë KPK-ja e dine kete aferë seksuale te tyre.Nuk është rasti i vetëm aty sepse kuplara e kanë bërë atë lloj institucioni.