Luan me ligjin siç i teket/ Alma Faskaj e qetë pavarësisht se rrezikon burgun

Komisionerja Alma Faskaj është denoncuar nga ana e SPAK për veprën penale “Falsifikim i dokumentave”.

Ky kallëzim është bërë nga gjyqtarja Hajrie Muçmata, ku sipas saj Alma Faskaj e fshehur shkarkimin nga detyra, në dokumentet e falsifikimit, për t’u bërë pjesë e Vetting-ut.

Gjithashtu ajo rezulton se më 23 korrik të vitit 1996, është shkarkuar nga detyra për shkelje të ligjit dhe për paaftësi në detyrë, nga ana e Këshillit të Lartë të Drejtësisë.

Ajo ka një eksperiencë të gjatë si lektore dhe e ka ushtruar këtë profesion në universitete publike dhe jopublike të vendit, si dhe pedagoge e Shkollës së Magjistraturës nga viti 1998.

Pavarësisht gjithë kësaj padrejtësie dhe vepre penale organet kompetente nuk guxojnë të reagojnë dhe i kanë dhënë lirinë të veprojë dhe të shkel ligjin siç i teket.

Luan me ligjin siç i teket/ Alma Faskaj e qetë pavarësisht se rrezikon burgun

Komisionerja Alma Faskaj është denoncuar nga ana e SPAK për veprën penale “Falsifikim i dokumentave”.

Ky kallëzim është bërë nga gjyqtarja Hajrie Muçmata, ku sipas saj Alma Faskaj e fshehur shkarkimin nga detyra, në dokumentet e falsifikimit, për t’u bërë pjesë e Vetnigut.

Gjithashtu ajo rezulton se më 23 korrik të vitit 1996 , është shkarkuar nga detyra për shkelje të ligjit dhe për paaftësi në detyrë, nga ana e Këshillit të Lartë të Drejtësisë.

Ajo ka një eksperiencë të gjatë si lektore dhe e ka ushtruar këtë profesion në universitete publike dhe jopublike të vendit, si dhe pedagoge e Shkollës së Magjistraturës nga viti 1998.

Pavarësisht gjithë kësaj padrejtësie dhe vepre penale organet kopetente nuk guxojnë të reagojnë dhe kanë i kanë dhënë lirinë të veproj dhe të shkel ligjin siç i teket.