I bëri gropën kushëririt/ Krimineli Helidon Gjikoka i shmanget drejtësisë dhe struket në Angli

Biznesmeni Helidon Gjikoka rezultoi në fund të hetimeve që është i përfshirë në falsikimin e dokumenteve…

Me fajin mbi supe/ Krimineli Helidon Gjikoka gjen strehim në Britani

Në përfundim të hetimeve të një prej çështjeve më delikate që kishte të bënte me një…

Shtegëroi në Angli/ Krimimeli Helidon Gjikoka tenton t’i shpëtojë drejtësisë

Në përfundim të hetimeve të një prej çështjeve më delikate që kishte të bënte me një…

“Grabiti” resortin e kushëririt të tij/ Ja çfarë bën krimineli Helidon Gjikoka në Angli

Biznesmeni Helidon Gjikoka rezultoi në fund të hetimeve që është i përfshirë në falsikimin e dokumenteve…

Krimineli Helidon Gjikoka vodhi “Ambla Bitch”/ Gjyqtarja Edlira Petri refuzon t’i zëvendësojë masën e sigurisë

Gjykata e Apelit Tiranë, ka refuzuar të zëvendësojë masën e sigurisë ndaj biznesmenit Helidon Gjikoka, të…

Gjikoka i “Ambel Beach” struket në Angli, por në Tiranë kërkon heqjen e masës “Arrest në burg”

Një kërkesë e çuditshme që ndodhet në gjykatën e Apelit dhe që pritet të shqyrtohet nesër…

Kalvari i çështjes “Ambel Beach”/ Revokim mase për kriminelin Helidon Gjikoka

Së fundmi është vendour revokim i masës së sigurisë për Helidon Gjikokën. Pra ende nuk ka…

Fundi “tragjik” i kriminelit Helidon Gjikoka/ Ja si prokurori Ervin Karanxha vuri drejtësinë në vend

Në përfundim të hetimeve të një prej çështjeve më delikate që kishte të bënte me një…

Falsifikatori i shpallur në kërkim ndërkombëtar/Drejtësia thërret Heldon Gjikokën dhe bandën e tij

Drejtësia shqiptare prej kohësh është në gjendje kome, pasi shumë çështje nuk kanë përfunduar ashtu siç…

Skandali që tronditi Drejtësinë shqiptare/ Kriminelët si Helidon Gjikoka e kanë vendin në burg

Në përfundim të hetimeve të një prej çështjeve më delikate që kishte të bënte me një…