Ja si ndërmarja kriminale e “KPK” favorizon gjyqtarin Bujar Musta zhvillon seancën dëgjimore në mënyrë të fshehtë

E tmerrshme “KPK” është në veprimtari totale kriminale Sistemi i Drejtësisë duket qartë që është në kolaps kohët e fundit, dhe i kalbur, për krime të cilët ata që e kanë përfaqësuar këtë sistem janë dhe ata që i kanë kryer këto krime .

Punonjës të posaçëm në drejtësi kanë ndërmarrë ndër vite vendime dhe veprime korruptive duke bërë që njerzit të mos kenë më besim në këtë system dhe aq më tepër në “KPK”  e cila është kther në tepsi pazari .

Rastet janë nga më të çuditshmet si: fshehje pasurish, vendime të dhëna në mënyrë të pa drejtë, por rasti rastit nuk i ngjanë rastit pasi çfar nuk keni dëgjuar për komisionerët e “KPK” .

Një nga këta personazhe është dhe Gjyqtari Bujar Musta me detyrë funksionale gjyqtar pranë Gjykatës së rrethit Gjyqësor Elbasan , i cili shquhet për bëma të panumërta të bëra në këtë sistëm dhe ka qënë një ndër kontribuesit kryesor për shkatërrimin dhe kalbjen e këtij sistemi.  

Gjyqtari Bujar Musta e ka kthyer në Pazar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Elbasan dhe këtë e tregojnë vendimet e tij që janë për tu publikuar jo në sistemin e gjykatës dhe as në shkollën e magjistraturës por duhen publikuar në librin GUINES.

Ajo që e bënë institucionin e “KPK” të jetë kthyer në një ndërmarje me veprimtari  totale kriminale Gjyqtari Bujar Musta ka vazhduar pazaret e tijë dhe në “KPK” i cili po zhvillon seancën dëgjimore pa ju bërë me dije publikut në faqen e zyrtare të KPK, me qëllim fshehjen e denoncimeve nga ana e publikut për këtë matrapaz drejtësie.